Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Πόσο μπορεί να βλάψει η υποψηφιότητα Κένεντι τον Μπάιντεν;

 Κυριακή, 30 Απριλίου, 2023

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («WP»). Τα καλά νέα για την υποψηφιότητα του προέδρου Μπάιντεν που μόλις ξεκίνησε για την επανεκλογή του 2024 είναι ότι, προς το παρόν, δεν φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει έναν σοβαρό κύριο αμφισβητία. Τα κακά νέα είναι ότι παραχωρεί ένα σημαντικό και δυνητικά ενοχλητικό κομμάτι ψηφοφόρων σε έναν ακτιβιστή κατά των εμβολίων.

Πολλές πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Robert F. Kennedy Jr.) έχει διψήφια υποστήριξη στις προκριματικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας έρευνας του «Fox News» την Τετάρτη που τον έδειξε στο 19%.

Αυτό το δίκτυο κάλυπτε συχνά την εκστρατεία του Κένεντι και του πήρε συνέντευξη περισσότερες από μία φορές την περασμένη εβδομάδα, καθώς ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι βλέπουν ότι είναι χρήσιμο να εξυψώσουν τον Κένεντι για να υποτιμάται ο Μπάιντεν.

Πόσο μπορεί πραγματικά να υπονομευθεί η υποψηφιότητα τον Μπάιντεν; Πιθανότατα αξίζει να μην υπερτιμούμε τις πρώιμες δημοσκοπήσεις, για διάφορους λόγους.

Η National Review αυτή την εβδομάδα δημοσίευσε ένα άρθρο που υποδηλώνει ότι μια τέτοια διψήφια απόδοση από τον Κένεντι θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρή για τον Μπάιντεν και να του στοιχίσει την επανεκλογή. Τεχνικά είναι αλήθεια, αλλά αγνοούνται πολλές αποχρώσεις. Κυρίως ότι μιλάμε για ένα μικρό μέγεθος δείγματος.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου