Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΑΛΚΗΣΤΗΣ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο με τον «Μαθιό» από το «Σασμό»

  Τρίτη, 25 Απριλίου, 2023

Κατάμεστο ήταν το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο την Κυριακή το βράδυ όπου παίχτηκε η θεατρική παράσταση του Ευριπίδη «Άλκηστη».

Πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Λάλος από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός" και η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου.

Από πολύ νωρίς άρχισε να μαζεύετε ο κόσμος ο οποίος ήταν από διάφορα μέρη της περιοχής Βοστώνης και γενικά της Νέας Αγγλίας.  Η εκδήλωση άρχισε με δεξίωση και ακολούθησε η τραγωδία-κωμωδία. 

Στο τέλος όρθιο το κοινό της Βοστώνης χειροκρότησε τους ηθοποιούς για την παράσταση όπου αρκετές φορές οι εύστοχες ατάκες του Δημήτρη Λάλου έκανε το κοινό να χειροκροτά και να επευφημεί.

Στο τέλος οι ηθοποιοί πόζαραν με τον κόσμο σε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μεταξύ των άλλων ήταν και οι: Το ζεύγος Διονύσιου Αγγελάκη, το ζεύγος Ιωάννη Κατσαρού, το ζεύγος Ανδρέα Καρπούζη, το ζεύγος Χρήστου Κακάμπουρα, το ζεύγος Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, το ζεύγος Κώστα Τραβαγιάκη Α’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, ο π. Βασίλειος Μπέμπης με την σύζυγό του και υπεύθυνη του Μαλιωτείου πρεσβ. Χρυσούλα Κουρκουντή, το ζεύγος Θέμη Καρατζά πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλειος Καυκάς, ο καθηγητής Αριστοτέλης Μιχόπουλος, ο Θωμάς Παντάγης και πολλοί άλλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου