Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Η «Αλκηστις» του Ευριπίδη «ταξιδεύει» σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη

Σάββατο, 22 Απριλίου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η «Αλκηστις» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ελενας Μαυρίδου ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη για ένα περιορισμένο αριθμό θεατρικών παραστάσεων. Με τον δημοφιλή ηθοποιό, Δημήτρη Λάλο, στον ρόλο του Αδμητου, την Ελενα Μαυρίδου ως Αλκηστη αλλά και ένα καστ από ταλαντούχους συμπρωταγωνιστές, όπως ο Σωτήρης Τσακομίδης, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και η Δήμητρα Κούζα, το κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια παράσταση με χιούμορ, που ακροβατεί ανάμεσα στην τραγωδία και το σατυρικό δράμα, διερευνώντας τα όρια των παραστατικών τεχνών, του θεάτρου και της περφόρμανς.

Η παράσταση που διοργανώνεται από το Μαλλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και την εταιρία Generation Y Productions τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Οι παραστάσεις της Νέας Υόρκης θα ανέβουν στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής/Θέατρο Θέσπις την Παρασκευή 21 Απριλίου, το Σάββατο 22 Απριλίου και την Δευτέρα 24 Απριλίου. Την Κυριακή 23 Απριλίου θα ανέβει η παράσταση της Βοστώνης, στο Μαλλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Σε όλες τις παραστάσεις θα προβάλλονται αγγλικοί υπέρτιτλοι για το μη ελληνόφωνο κοινό.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφενός ότι θα συνεργαστούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Δημήτρη Λάλο, έναν από τους πλέον αξιόλογους Ελληνες ηθοποιούς της γενιάς του, και, αφετέρου, ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στην ελληνοαμερικανική κοινότητα – και όχι μόνο – να παρακολουθήσει μια αρχαία τραγωδία σε κλειστό θέατρο στην Αμερική, υπό την μοναδική σκηνοθετική ματιά της Ελενας Μαυρίδου και το ερμηνευτικό ταλέντο αξιόλογων Ελλήνων ηθοποιών. Ευχαριστούμε θερμά επίσης το Μαλλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και προσωπικά την Διευθύντρια, Χρυσούλα Κουρκουντή, χωρίς την συνδρομή των οποίων θα ήταν δύσκολο να έρθει αυτή η παραγωγή στις ΗΠΑ», ανέφερε ο επικεφαλής της παραγωγής Τιμολέων Ζιώγκας.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου