Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Τουρκία: Αδιαθεσία Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

  Τετάρτη, 26 Απριλίου, 2023

Μανώλης Κωστίδης

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Πανικός προκλήθηκε στην Τουρκία από την ξαφνική αδιαθεσία του Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος παραχωρούσε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο δημοσιογράφος να κοιτάζει τον Τούρκο πρόεδρο και να σηκώνεται από τη θέση του εμφανώς ανήσυχος.

Υστερα από περίπου δέκα λεπτά, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως αντιμετώπιζε στομαχική διαταραχή λόγω της κόπωσης από τον προεκλογικό αγώνα.

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Τα τουρκικά ΜΜΕ διέκοψαν τη ροή του πρόγραμματός τους για να μεταδώσουν την είδηση.

Τουρκία: Αδιαθεσία Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου