Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Μασκ: Υπόσχεται νέα δοκιμαστική πτήση του Starship

  Παρασκευή, 21 Απριλίου, 2023

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της SpaceX, ο δισεκατομμυριούχος 'Ελον Μασκ, συνεχάρη σήμερα τις ομάδες της εταιρίας του μετά την πρώτη εκτόξευση του πυραύλου Starship,

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της SpaceX, ο δισεκατομμυριούχος ‘Ελον Μασκ, συνεχάρη σήμερα τις ομάδες της εταιρίας του μετά την πρώτη εκτόξευση του τεράστιου πυραύλου Starship, του μεγαλύτερου στον κόσμο, και υποσχέθηκε μια νέα δοκιμή «σε λίγους μήνες».

«Συγχαρητήρια στις ομάδες της SpaceX για αυτή την υπέροχη πρώτη δοκιμαστική πτήση», έγραψε στο Twitter. «Μάθαμε πολλά για την προσεχή δοκιμή εκτόξευσης (που θα γίνει) σε λίγους μήνες».

Εξερράγη ο πύραυλος

Λίγο μετά την εκτόξευσή του ο πύραυλος Starship εξερράγη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, η πρώτη μη επανδρωμένη δοκιμαστική πτήση εκτοξεύτηκε με επιτυχία και κατέληξε σε έκρηξη σχεδόν 4 λεπτά μετά την απογείωση.

Η έκρηξη αυτή δεν συνιστά μια αποτυχία για την εταιρία του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, καθώς το γεγονός ότι ο πύραυλος αυτός, ο μεγαλύτερος που έχει κατασκευαστεί ποτέ, κατάφερε να εκτοξευθεί συνιστά ήδη μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Η αιτία της έκρηξης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου