Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Από τους Αντετοκούνμπο και όχι τον Κοψιάλη το give away για το σπίτι

  Σάββατο 22/1/22

Θοδωρής Ακάλεστος

Μετά με την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν στο Instagram, ότι η σχετική διαδικασία θα είναι πλέον αποκλειστική δική τους υπόθεση.

EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

΄Άμεση ήταν η αντίδραση των αδελφών Αντετοκούνμπο, οι οποίοι αποσύνδεσαν το όνομά τους από εκείνο του Αλέξανδρού Κοψιάλη.

Τα αδέλφια είχαν από κοινού με τον Κοψιάλη give away προσφορά ένα σπίτι. Όμως μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν με στόρι στο Instagram, ότι η σχετική διαδικασία θα μείνει ενεργή, αλλά θα είναι πλέον αποκλειστική δική τους υπόθεση.

Το ίδιο άλλωστε επιβεβαίωσε με δικό του στόρι και ο Κοψιάλης, ο οποίος έκανε λόγο όμως για κοινή απόφασή του με την οικογένειά του, έπειτα από «άδικη» όπως χαρακτήρισε εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση αυτή.

Οι συμμετοχές ισχύουν κανονικά όπως ανακοίνωσαν και τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και η κλήρωση θα γίνει την ημέρα που έχει προαναγγελθεί από τον λογαριασμό των Antetokounbros.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου