Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

FIFA: Λεβαντόφσκι και Τούχελ ποδοσφαιριστής και προπονητής της χρονιάς

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Θοδωρής Ακάλεστος

Το βραβείο του καλύτερου γκολκίπερ πήρε ο Μεντί της Τσέλσι.

HAROLD CUNNINGHAM - FIFA VIA GETTY IMAGES

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής ξανά για τη FIFA, αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, που τα…έβαλε με τους Μέσι και Σαλάχ, κέρδισε τον σεβασμό, όλων των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τη FIFA.

Ο Πολωνός επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία για μία ακόμα χρονιά.

DEFODI IMAGES VIA GETTY IMAGES

Είχαμε όμως και την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή και αυτός που πήρε το βραβείο είναι ο Τόμας Τούχελ. Ανέλαβε την Τσέλσι στο τέλος Ιανουαρίου και την έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γερμανός προπονητής που είχε ξεκινήσει τη χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία απολύθηκε και τη θέση του πήρε ο Ποτσετίνο, ανέλαβε την Τσέλσι και πήρε το μεγάλο ευρωπαϊκό τρόπαιο, ενώ την οδήγησε και στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Το βραβείο του καλύτερου γκολκίπερ για τη χρονιά που πέρασε πήρε ο Εντουάρ Μεντί. Ο Σενεγαλέζος γκολκίπερ της Τσέλσι, έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σ’ αυτά δέχτηκε συνολικά 30 γκολ, αλλά κράτησε στο μηδέν, 25 φορές την εστία του κάνοντας απόσβεση τα 24 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του από τη Γαλλική Ρεν.

Επίσης δόθηκε και το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ. Το πήρε ο Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντίνος πέτυχε το γκολ με απίθανη ραμπόνα στον αγώνα Τότεναμ-Aρσεναλ, τον περασμένο Απρίλιο.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου