Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Ο Νόβακ Ντιόκοβιτς είναι πλειοψηφικός ιδιοκτήτης εταιρείας βιοτεχνολογίας που αναπτύσσει θεραπεία COVID

 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Αποκάλυψη από το Larry Brown Sports

Ο Νόβακ Τζιόκοβιτς δεν έχει πάρει εμβόλιο covid-19 και προφανώς δεν σκοπεύει να το κάνει. Φαίνεται να επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας θεραπείας για τον ιό.

Ο Ντιόκοβιτς και η σύζυγός του αγόρασαν μερίδιο ιδιοκτησίας 80% (παρακαλώ) στη Δανέζικη  εταιρεία βιοτεχνολογίας QuantBioRes τον Ιούνιο του 2020. Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι άρχισαν να αναπτύσσουν έναν «μηχανισμό απενεργοποίησης» για το COVID-19 τον Ιούλιο του 2020.

Η εταιρεία αναπτύσσει ένα πεπτίδιο που εμποδίζει τον ιό να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα. Ελπίζουν να ξεκινήσουν δοκιμές στη Βρετανία αυτό το καλοκαίρι.

Ο ιδρυτής της QuantBioRes δήλωσε ότι ο Ντιόκοβιτς δεν είναι "αντι-vax" παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε να λάβει εμβολιασμό κατά της COVID-19.

Οι αυξημένες απαιτήσεις εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο απειλούν την ικανότητα του Ντιόκοβιτς να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα στο τένις. Αν και έλαβε ιατρική εξαίρεση για να παίξει στο Αυστραλιανό Όπεν, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε δύο φορές τη βίζα του. Απελάθηκε και δεν θα είναι σε θέση να επιδιώξει τον 10ο τίτλο της καριέρας του στο Aussie Open. Η Γαλλία έχει επίσης περάσει εντολή που απαιτεί εμβολιασμούς για τους αθλητές, και αυτό θα αποτρέψει τον Ντιόκοβιτς από το να αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν.

Εάν ο Ντιόκοβιτς παραμείνει αμετάβλητος όσον αφορά τη στάση εμβολιασμού του, ενδέχεται να χρειαστεί να ποντάρει όχι μόνο στην ανάπτυξη θεραπείας από την ίδια ή άλλη εταιρεία, αλλά και σε χώρες οι οποίος στη συνέχεια καταργούν τις εντολές ή επιτρέπουν εξαιρέσεις. Και οι δύο εξελίξεις φαίνεται απίθανο να συμβούν σύντομα, γεγονός που θα μπορούσε να εμποδίσει τον Ντιόκοβιτς να αγωνιστεί σε πολλά τουρνουά το 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου