Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Τζόκοβιτς – Ξανά υπό κράτηση

  Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

Πολλά «μεγαλεία» του έχουν δώσει.  Ένας αθλητής είναι, ο οποίος προικίστηκε από τη φύση να είναι καλός τενίστας.  Ε, και…

Ο νόμος είναι νόμος κύριε.  Ιδιαίτερα εάν θέλεις να βγάζεις περισσότερα χρήματα.  Αλλά δεν είναι μόνο ο νόμος είναι και να μη μεταφέρεις τον ιό σε άλλους ανθρώπους.  Εσύ, κ. τενίστα, πρέπει να είσαι παράδειγμα για άλλους,  ιδιαίτερα για τους νέους.  

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πρέπει να επιστρέψει στο κέντρο κράτησης της Μελβούρνης στις 8 το πρωί του Σαββάτου (11 το βράδυ της Παρασκευής ώρα Ελλάδας). Φρουρούμενος θα προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του κατά της ανάκλησης της βίζας του.

Αίτημα των συνηγόρων του Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι να μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open με την λεγόμενη ενδιάμεση βίζα, μέχρι να υπάρχει τελική απόφαση. Ο 34χρονος τενίστας, γεννημένος στο Βελιγράδι, κυνηγάει τον 21ο τίτλο grand slam στην Αυστραλία, την ώρα που στην Σερβία θα είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο ή ακόμα και ποινή φυλάκισης μετά την παραδοχή του ότι έσπασε την καραντίνα ενώ είχε κορονοϊό τον περασμένο μήνα.

Η απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης να ακυρώσει τη βίζα του κορυφαίου τενίστα λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του τουρνουά ήρθε μετά από τέσσερις μέρες παλινωδιών και ανταλλαγής ευθυνών μεταξύ της οργανωτικής επιτροπής του Australian Open, της κυβέρνησης και του Σέρβου τενίστα.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο του Αυστραλού πρωθυπουργού στηρίζει την απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα.

Είχε προηγηθεί σειρά αποκαλύψεων για το μοριακό τεστ (PCR) του Νόλε, που «από αρνητικό έγινε θετικό μέσα σε μερικά λεπτά», αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις του σε Σερβία και Ισπανία τις ημέρες που βάσει νόμου θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα, καθώς είχε νοσήσει για δεύτερη φορά με κορωνοϊό.

Δικηγόροι στη Σερβία υπενθυμίζουν ότι σε αρκετούς Σέρβους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης έως και τρία χρόνια για παραβίαση της καραντίνας, αν και οι πιο πρόσφατες καταδίκες συνήθως συνεπάγονταν πρόστιμα περίπου 150.000 δηνάρια.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου