Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς

 Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, 2022

Ο Σέρβος τενίστας παραμένει στην Αυστραλία και περιμένει με αγωνία την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Αλεξ Χοκ, αλλά ίσως όλα να έχουν ήδη κριθεί…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς | tovima.gr

Αλλαγή πλεύσης από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς ή σκληρό πόκερ;

Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Αλεξ Χοκ, για το μέλλον του Σέρβου τενίστα, αλλά οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της αυστραλιανής Κυβέρνησης, Μπαρναμπί Τζόις, ίσως δείχνουν ότι πλέον ότι οι πολιτικές και συνοριακές αρχές της χώρας έχουν αποδεχθεί την ήττα τους στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και το Νο.1 του κόσμου θα αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο Γκραντ Σλαμ του 2022.

Ο Μπαρναμπί Τζόις μιλώντας για την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Σέρβο τενίστα και του επέτρεψε να παραμείνει στη χώρα, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, καθώς δεν είχε στα χέρια όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. «Έκανα λάθος. Πίστεψα πως θα ήταν game, set & match, το ότι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος και του ζητήθηκε να φύγει. Έκανα λάθος. Δεν θα παραστήσω τον δικηγόρο ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της αυστραλιανής Κυβέρνησης ίσως μέσω αυτής της δήλωσης να προανήγγειλε ουσιαστικά την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Αλεξ Χοκ, ο οποίος παρά την απόφαση του δικαστηρίου, διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να απελάσει από την Αυστραλία τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η αλλαγή στάσης του Μπαρναμπί Τζόις ίσως είναι προάγγελος της απόφασης του Αλεξ Χοκ, με τους Αυστραλούς δημοσιογράφους να θεωρούν πλέον πιθανότερο από ποτέ το ενδεχόμενο παραμονής του Νόβακ στη χώρα και φυσικά τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Οπεν του 2022.

Ο Τζάστιν Κουίλ, ένας από τους δικηγόρους που έχουν παρακολουθήσει από κοντά όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, τόνισε ότι ο Αλεξ Χοκ δύσκολα θα λάβει την απόφαση να απελάσει τον Νόβακ, καθώς ακόμα και εάν υπάρξει εντολή απέλασης, το δικαστήριο θα δικαιώσει ξανά τον Σέρβο και θα τον αφήσει να μείνει στη χώρα.

«Η άποψή μου είναι ότι δεν θα το κάνουν, δεν θα προσπαθήσουν να τον απελάσουν. Το πιστεύω αυτό, επειδή ξέρουν πως αν πάρουν αυτή την απόφαση σήμερα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την ίδια μέρα το απόγευμα ή το επόμενο πρωί να πέσουν πάνω στον ίδιο δικαστή, που δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τη συμπεριφορά της Κοινοπολιτείας».

Η απόφαση του Αλεξ Χοκ αναμένεται να γίνει γνωστή την Τετάρτη, με όλα τα στοιχεία πλέον να συνηγορούν ότι ο Σέρβος θα παραμείνει στην Αυστραλία και θα συμμετάσχει κανονικά στο πρώτο Γκραντ Σλαμ του 2022.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου