Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Κορωνοϊός: Ιερέας από την Ηλεία καταγγέλλεται ως αρνητής – Διοργανώνει ομιλίες κατά του εμβολίου

 Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-LIVE, ο ιερέας, ο οποίος ιερουργεί σε εκκλησία της Γαστούνης, μαζί με γιατρούς, επίσης αρνητές οργανώνουν ομιλίες, στις οποίες αναλύουν τις απόψεις τους σχετικά με τον ιό και προσπαθούν να πείσουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο ιερέας δεν φοράει μάσκα, ιερουργεί σα να μην υπάρχει κορωνοϊός και δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. Μάλιστα, δεν αφήνει και κανέναν πιστό να εισέλθει στην εκκλησία φορώντας μάσκα.

Το οξύμωρο είναι πως, ο ίδιος ο ιερέας είχε κολλήσει κορωνοϊό, και νόσησε μάλιστα βαριά, αφού σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ακόμη λαμβάνει οξυγόνο.

Ο ίδιος αρνείται όλες τις καταγγελίες και υποστηρίζει πως στο ναό του τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις «αγρυπνίες», κατά τη διάρκεια των οποίων φέρεται να κάνει κατηχήσεις κατά του ιού, δεν έδωσε καμία απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου