Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Μέσα στο ακριβότερο σπίτι του κόσμου και τα προβλήματά του

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

φωτ.: The One

Εκτείνεται σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει επτά πισίνες, γκαράζ για 50 αυτοκίνητα, κελάρι κρασιών για 10.000 μπουκάλια, ακόμα και το δικό του νυχτερινό club. Το «The One», η μεγαλύτερη και ακριβότερη αστική κατοικία του κόσμου, επρόκειτο να βγει στην αγορά για 500 εκατ. δολάρια. Όμως το φιλόδοξο αυτό project «σκόνταψε» σε πολλά εμπόδια.

Κατασκευαστής της τεράστιας κατοικίας, που βρίσκεται στο Λος Άντζελες, είναι ο Νάιλ Νιάμι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως παραγωγού ταινιών. Όμως αφότου βρέθηκε σε αδυναμία αποπληρωμής δανείων και χρεών άνω των 100 εκατ. δολαρίων, η υπόθεση του σπιτιού περιπλέχθηκε.

Ενώ σε βίντεο-παρουσίαση του «The One» που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο ο Νιάμι ισχυριζόταν ότι η κατοικία είναι σχεδόν έτοιμη (σε τέσσερις εβδομάδες ολοκληρώνεται, έλεγε), τελικά  μένουν πολλές εκκρεμότητες ώσπου να είναι σε θέση να βγει στην αγορά και να αποπληρωθούν τα χρέη.

Φιλόδοξο project 

Με την κατασκευή του να ξεκινά πριν από σχεδόν μία δεκαετία, το σπίτι βρίσκεται πάνω σε έναν λόφο στο Μπελ Αιρ, με εντυπωσιακή θέα προς το Λος Άντζελες.

Διαθέτει 20 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και οκτώ για το προσωπικό, καθώς και έναν ξενώνα τριών υπνοδωματίων. Έχει επίσης 6 ασανσέρ, μία βιβλιοθήκη, αίθουσα πούρων και δωμάτιο με γλυκά.

Διαθέτει επίσης δική του αίθουσα μπόουλινγκ, κινηματογράφο με 50 θέσεις, γυμναστήριο, κομμωτήριο, μπαρ χυμών και γήπεδο του τένις.

Λόγω των προβλημάτων στην κατασκευή του, δεν είναι σαφές πότε θα βγει στην αγορά και σε ποια τιμή.

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου