Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Στην Ηλεία για Πάσχα και φέτος ο Κώστας Σημίτης


Στο εξοχικό του στο Κορακοχώρι πέρασε και φέτος τις ημέρες του Πάσχα ο κ. Κώστας Σημίτης, δείχνοντας ότι τα τελευταία χρόνια προτιμά σταθερά την Ηλεία για διακοπές και ξεκούραση. Ο επί οκτώ χρόνια πρωθυπουργός (1996-2004) και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε Ανάσταση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κατάκολο, μαζί με τη σύζυγό του, Δάφνη, την κόρη του Μαριλένα, και τον επικεφαλής της ασφάλειάς του, Θανάση Φιλιππόπουλο. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγα λεπτά με πολίτες της περιοχής και να ανταλλάξει ευχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου