Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Επιδρομή Ρουβίκωνα και επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα - 4 προσαγωγές

rouvikonas-thumb-large-thumb-large-thumb-large
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μεγάλη Πέμπτη, 5 Απριλίου, 2018
Επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό, πραγματοποίησε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης ο «Ρουβίκωνας».
Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 10 με 15 άτομα εμφανίστηκαν στο σημείο, εκτόξευσαν τις μπογιές προς την πρόσοψη του κτιρίου και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία προέβη σε 4 προσαγωγές. 
Σε μία πρώτη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται: «Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται». 
Στο παρελθόν μέλη της συλλογικότητας είχαν πραγματοποιήσει παρόμοιες καταδρομικές επιθέσεις στην πρεσβεία της Τουρκίας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.
Καταδικάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου