Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Αύριο η τελευταία Πανομογενειακή και η κλήρωση για την Παρέλαση της 22ας Απριλίου στη Βοστώνη.



Εντείνονται οι προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων για την Παρέλαση και τις άλλες εκδηλώσεις.
Αύριο Τετάρτη στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 6:30μμ θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και στις 7:30μμ έχει προγραμματιστεί να αρχίσει η Πανομογενειακή.

Θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή, 20 Απριλίου, 2018 στις 11:30πμ στο Massachusetts State House θα γίνει η καθιερωμένη δεξίωση στο “Members Lounge” δίπλα από την αίθουσα της Βουλής, στο 3ο πάτωμα όπως και πρώτα. Έχουν κλειστεί και τρεις αίθουσες δίπλα από την αίθουσα της Βουλής. Εκεί θα υπάρχει πλούσιο φαγητό αφού ο χορηγός θέλει να ικανοποιηθούν όλοι  που θα παρευρεθούν. Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 1:00μμ στο Gardners Auditorium θα γίνει η Ελληνική Γιορτή που βρίσκεται στο ισόγειο (εκεί συνεδριάζει η Γερουσία λόγο του ότι η αίθουσα της Γερουσίας είναι υπό ανακαίνισή).

Μόλις τελειώσει η εκδήλωση στο Κυβερνείο (Massachusetts State House) στο Ελληνικό μας Προξενείο θα γίνει γιορτή όπου θα συμμετάσχουν ξένοι διπλωμάτες και είναι ανοικτή σε όλο τον κόσμο.  Ο Γενικός Πρόξενος κ. Ευθυμίου και όλο το προσωπικό του Γενικού μας Προξενείου μας περιμένουν.  Κι εδώ ο χορηγός της εκδήλωσης θέλει να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Σάββατο, 21 Απριλίου, 2017. Θα γίνει το επίσημο Δείπνο της Ομοσπονδίας όπου θα δοθούν και οι υποτροφίες στους Ελληνικής καταγωγής φοιτητές και φοιτήτριες. Θα υπάρχει ωραία Ελληνική μουσική με επιστήμονες μουσικούς και στο τραγούδι η Βίβιαν Ντάγκλας που πρόσφατα τραγούδησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την Μαρία Φαραντούρη. Θα βραβευτεί ένας άξιος Έλληνας επιστήμονας και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά φέτος το Τμήμα Ευζώνων και θα χορέψουν Ελληνικούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα της Μητροπόλεως.  Επίσης θα γίνει και η κλήρωση του λαχνού.  Η είσοδος είναι $100.00 και συμπαιριλαμβάνει ορεκτικά, κύριο πιάτο, 2 μπουκάλια κρασί σε κάθε τραπέζι...

Κυριακή, 22 Απριλίου, 2018. Στις 10:30πμ η δοξολογία στο Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Μεθόδιου. Στις 1:00μμ αρχίζει παρέλαση στη Boylston Street από το ύψος του Prudential Tower. Αμέσως μετά την παρέλαση 7 χορευτικά συγκροτήματα με νέους και νέες της Νέας Αγγλίας (περιοχή Βοστώνης) θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς στο Boston Common.
Για πληροφορικές επικοινωνήστε με τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας στους αριθμούς: 978-835-1455, 781-249-7171.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου