Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Αναβλήθηκε η κλήρωση των τμημάτων για την Παρέλαση της Βοστώνης για την Τρίτη το βράδυ 17 Απριλίου, 2018 στις 7:30μμ

Πέμπτη, 12 Απριλίου, 2018

Την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση για την Παρέλαση της Βοστώνης αφού αρκετά Σωματεία και Κοινότητες δεν είχαν στείλει τις αιτήσεις τους.   Στην τελευταία Πανομογενειακή παρευρέθηκαν περί το 30 άτομα αλλά ουδείς Πρόεδρος, αξιωματούχος Κοινότητας ή ιερέας!

Συμμετείχε από το Ελληνικό Προξενείο η κ. Άννα Κοσμίδου η οποία έφερε το χαιρετισμό του Γενικού Προξένου.
Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή μόνο 29 τμήματα με αποτέλεσμα να αναβληθεί η κλήρωση για την Τρίτη. 

Πρέπει από όλους τους οργανισμούς και κοινότητες που δηλώνουν συμμετοχή να έχουν στην Πανομογενειακή της Τρίτης, 17 Απριλίου, τουλάχιστον ένα/μία αντιπρόσωπο διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να τους επιστραφεί η αίτηση συμμετοχής.

Έχει γίνει πολύ δουλειά από την Ομοσπονδία για την Παρέλαση αλλά κάποιοι αξιωματούχοι Σωματείων και Κοινοτήτων θέλουν να είναι ανεύθυνοι!  Ούτε τις σημαίες δεν ήρθαν να παραλάβουν!
Αξιοσημείωτο είναι ότι άνθρωποι από κοινότητες προσπαθούν να μάθουν τη σειρά παρελάσεως που θα είναι χωρίς να έχουν στείλει ακόμα τις αιτήσεις συμμετοχής!!!

Βέβαια ήταν η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα αλλά η διοίκηση της Ομοσπονδίας ζητάει από όλα τα τμήματα να έχουν δύο-τρία άτομα υπεύθυνα αφού η παρέλαση πρέπει να είναι οργανωμένη με ομαδάρχες/επιτηρητές και ενδυμασίες για Ελληνική Παρέλαση χωρίς καροτσάκια, ζώα και έντονα χρώματα όπως κόκκινα, κίτρινα, πράσινα...
Μάλιστα μετά την Πανομογενειακή χθες το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο παρέμεινε και έλαβε απόφαση να ειδοποιηθούν όλοι οι Οργανισμοί και οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
Τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς όσο και άλλοι αξιωματούχοι μίλησαν έξω από τα δόντια, “'Η ενδιαφέρονται και συμμετέχουν ή στη Γενική Συνέλευση του Μαΐου θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, είμαστε εθελοντές που χαλάμε χρόνο και χρήματα ενώ άλλοι καθονται στο καναπέ ή στο Dunkin Donuts και αντί να βοηθούν μας ζητούν ευθύνες” είπε ο κ. Καυκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου