Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

"Ναι" στον υποβιβασμό! Αρνήθηκε τη... χάρη η Τσαπεκοένσε

Πέμπτη, 5 ιανουαρίου, 2017Η ζωή συνεχίζεται στην Τσαπεκοένσε μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Νοεμβρίου, στο οποίο ξεκληρίστηκε σε συντριπτικό ποσοστό το ρόστερ της. Οι Βραζιλιάνοι μαζεύουν τα... κομμάτια τους και... χτίζουν το "αύριο", δεν δέχονται όμως χάρες.

Αυτά να τα βλέπουν οι ομάδες της Ελλάδας και οι οπαδοί που έχουν "απαγορέψει" στους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο με τα παιδιά τους και τη γυναίκα του, από τις βωμολοχίες, τις βιοπραγίες και τα ανεξέλεγκτα πυροτεχνήματα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν τη Βραζιλία έχει αρχίσει και η Τσαπεκοένσε προσπαθεί να δημιουργήσει από την αρχή μια νέα ομάδα. Ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, δανεικοί από άλλες ομάδες αλλά και παίκτες αξίας που έχουν συγκινηθεί από το δράμα του συλλόγου και θέλουν να βοηθήσουν, "χτίζουν" κομμάτι - κομμάτι την ομάδα του "αύριο".
Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας, Ρούι Κόστα, μίλησε για τη νέα αρχή και σχολίασε: "Παίρνουμε αρκετούς παίκτες δανεικούς. Αυτός ο τρόπος είναι το... κλειδί για έχουμε ποιότητα, ταχύτητα και διαθέσιμο μπάτζετ. Πολλές ομάδες είναι σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα περιμένουμε να επιστρέψουν στη δράση οι παίκτες που επιβίωσαν από το δυστύχημα. Κανείς δεν θα φορέσει τις φανέλες των Άλαν Ρούσελ και Νέτο, μέχρι να επιστρέψουν, αλλά και του Τζάκσον Φόλμαν (αναπληρωματικός τερματοφύλακας που ακρωτηριάστηκε), ο οποίος δυστυχώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά, όμως θα είναι στο πλευρό της ομάδας από άλλο πόστο".
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Τσαπεκοένσε δεν δέχτηκε να της γίνει χάρη και να μην υποβιβαστεί για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως είχε προταθεί στη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία από άλλες ομάδες.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου