Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

«Οι ημέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μετρημένες»

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2017ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

«Οι ημέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μετρημένες»
Ο πρώην αναπληρωτής πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στη Βρετανία, που πέρυσι έγινε ο νούμερο 1 αποστάτης της Πιονγκγιανγκ των τελευταίων δύο δεκαετιών, δήλωσε πως «οι ημέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μετρημένες» και δεσμεύτηκε να βοηθήσει για την απομάκρυνσή του από την εξουσία, αναφέροντας πως είναι ο μόνος τρόπος για την επίλυση του πυρηνικού θέματος και την ενοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.


Ο Τάε Γιονγκ Χο, μιλώντας σε μια ομάδα ξένων δημοσιογράφων, για πρώτη φορά μετά την αποστασία του, είπε ότι εγκατέλειψε το καθεστώς εν μέρει για να απελευθερώσει τους δύο γιους του από αυτό που αποκαλεί «σκλαβιά» του συστήματος της Βόρειας Κορέας.
«Είμαι βέβαιος ότι κι άλλες πολλές αποσκιρτήσεις από τους συναδέρφους μου θα λάβουν χώρα, καθώς η Βόρεια Κορέα έχει ήδη πάρει τον κατήφορο» είπε ο Τάε που προέβλεψε μια «λαϊκή εξέγερση» κατά της ηγεσίας.

«Για την επίλυση του πυρηνικού προγράμματος στην κορεατική χερσόνησο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά την εξάλειψη του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν» πρόσθεσε.

Ο κος Τάε, μιλώντας άνετα στα αγγλικά, δήλωσε ότι οι διεθνείς κυρώσεις στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχουν ήδη αποφέρει αποτελέσματα και υποστήριξε πως η διάδοση των πληροφοριών από τον έξω κόσμο στη Βόρεια Κορέα έχει πραγματικό αντίκτυπο στην ελίτ και τους απλούς ανθρώπους, που έχουν δει οικονομική ανάπτυξη σε χώρες όπως η Καμπότζη, το Λάος και πολλά μέρη της Αφρικής να ξεπερνούν εκείνη της Βόρειας Κορέας.

Πηγή: Wall Street Journal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου