Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της διακυβέρνησης Τσίπρα

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ Ν΄ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

"Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της διακυβέρνησης Τσίπρα", είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ως υπεύθυνο, γιατί, όπως σημείωσε, η χώρα έχει φτάσει σε "αδιέξοδο", λόγω των χειρισμών του στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.


Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της διακυβέρνησης Τσίπρα
Όταν τελειώσει το τρίτο Μνημόνιο θα υπάρχουν τρία ενδεχόμενα τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ, και εξήγησε: Το πρώτο να βγει η χώρα στις αγορές, το δεύτερο να υπάρξει ένα τέταρτο Μνημόνιο και το τρίτο να μην υπάρξει γιατί δεν θα το προσφέρει κανείς. Στην περίπτωση αυτή παρατήρησε θα επανέλθει η απειλή του Grexit.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε ότι ο ίδιος και το κόμμα του βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση και δεσμεύτηκε ότι θα διαφυλάξει "ως κόρη οφθαλμού" την ενότητα των Ελλήνων, την οποία, όπως είπε, "δηλητηρίασε" ο ΣΥΡΙΖΑ. "Είναι εύκολο σε αυτή την εποχή, όπου κυριαρχούν τα τσιτάτα και οι εύκολες ατάκες να διχάσει κανείς τους Έλληνες.
Είναι πολύ εύκολο να επενδύει κανείς στο μίσος, στο διχασμό, στην αντιπαλότητα, στην ένταση", τόνισε και πρόσθεσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δίχασε την ελληνική κοινωνία, εξακολουθεί και σήμερα να τη διχάζει. Δηλητηριάζει με όλα αυτά τα οποία λέει τον δημόσιο διάλογο και η δικιά μου η πρόταση δεν είναι απλά μια κομματική διακήρυξη. Είναι ένα νέο εθνικό αφήγημα.
Είναι μια πρόταση η οποία απευθύνεται σε όλους Έλληνες. Και θέλω και σήμερα από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους μας και να σας πω ότι δεν με νοιάζει τι ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές, δεν με νοιάζει από ποιον ιδεολογικό χώρο προέρχεστε. Αυτό που με νοιάζει είναι που θέλετε να πάτε. Που θέλετε να πάμε τη χώρα. Αν θέλετε να βγει η Ελλάδα από την κρίση, ελάτε μαζί μας. Αν θέλετε μια Ελλάδα δυνατή και υπερήφανη με αξιοπρεπή εξωτερική πολιτική, ελάτε μαζί μας. Στη νέα εποχή της δημιουργίας σας θέλω μαζί μας.
Εμείς ως Νέα Δημοκρατία, ως η μεγάλη κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ως η παράταξη η οποία υπηρέτησε και υπηρετεί αυτή τη χώρα με συνέπεια 43 χρόνια τώρα, κι εμείς πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι αλλάζουμε κι ότι προσαρμοζόμαστε στις νέες απαιτήσεις. Κι ότι κι εμείς διδασκόμαστε από τα λάθη μας. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη. Κανείς δεν είναι αλάθητος, αλλά διδασκόμαστε και δεν θα τα επαναλάβουμε".
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη ακολούθησε η κοπή της πίτας και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Βίκυ Ευταξά κάλεσε ένα παριστάμενο ιερέα, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης να πει μια μαντινάδα αντί ευλογίας. Ο ιερέας δήλωσε ότι εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και όχι την Εκκλησία και είπε "η κρίση είναι ηθική και όχι στο πορτοφόλι γι αυτό χρειάζεται προσευχή και όχι μοιρολόϊ", ενώ συνέχισε: "Τον αετό δεν φτάνουνε στο ύψος τα γεράκια γι αυτό και ξεχωρίζουνε οι άντρες από τα αντράκια".
Στην εκδήλωση πήραν μέρος βουλευτές, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.
Αύριο το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επισκεφθεί τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στον Λαγκαδά (επίσκεψη στην πρότυπη μονάδα βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό και βόλτα στην πλατεία του Λαγκαδά, μετά θα επισκεφθεί τις μυδοκαλλιέργειες στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα και στις 6μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση του Οργανισμού "διαΝΕΟσις" στο ξενοδοχείο THE MET.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου