Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού βλέπει ο Καμμένος


Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2017



Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, στην τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του απερχόμενου Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Ανδρέα Ηλιόπουλου στον Υποστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο. Φωτογραφία: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ.
ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ενα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα περί τσαμουριάς, βλέπει ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, πίσω από το περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής που φωτογραφήθηκαν, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «Αλβανικό Αετό», στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι.
Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Αμυνας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη, είπε ότι τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ενοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή του ιδίου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.
Ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε ότι ο ίδιος, επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. «Οποιος δεν αισθάνεται Ελληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» είπε χαρακτηριστικά.
Στην ίδια εκπομπή, ο κ. Καμμένος δήλωσε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, εκτιμώντας ότι οι Ελληνοαμερικανοί που βρίσκονται δίπλα του, θα βοηθήσουν όσο μπορούν την Ελλάδα, ενώ εξήρε τη θέση Τραμπ ότι δεν είναι εχθρός η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία.
Ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει την πάγια πολιτική και δεν θα συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή, ακόμη και εάν ζητηθεί, εναντίον του ISIS, τονίζοντας πως η Ελλάδα βοηθά με διαφορετικούς τρόπους τις χώρες που έχουν πληγεί από τον Ισλαμικό Στρατό.
Κληθείς να σχολιάσει τη φωτογραφία του στο αεροσκάφος έχοντας στα χέρια του την εφημερίδα «Τα Νέα» και στην ερώτηση εάν αποτελεί «λάφυρο» για την κυβέρνηση, είπε πως «λάφυρο έως τώρα ήμουν εγώ για αυτούς με τα δημοσιεύματα εναντίον μου».
Προαναγγελία μηνύσεων από ΑΝΕΛ
Εν τω μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλλουν μηνύσεις κατά δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η οργανωμένη εγκληματική ομάδα, αφού επιτέθηκε πρώτα στα ανήλικα παιδιά του υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και στη συνέχεια στην πεθερά του, συνεχίζει τα ψέματα και τις συκοφαντίες, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τη γυναίκα του, που την εμφανίζει να ταξιδεύει με το ‘πρωθυπουργικό’ αεροσκάφος στις ΗΠΑ, ενώ εκείνη βρισκόταν για την εργασία της στα δικαστήρια του Πειραιά. Η χρήση των Μέσων Ενημέρωσης σαν ‘45άρια’ από οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και υποδίκους δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το λόγο έχει εκ νέου η Δικαιοσύνη».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου