Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Μελάνια Τραμπ: Η Σλοβένα που έγινε Πρώτη Κυρία της Αμερικής

Ένα «παγόβουνο» με πάρα πολλά χρήματα και πανάκριβα γούστα, περιγράφουν τα ξένα media την όμορφη Μελάνια Τραμπ, σύζυγο του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ!
Το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, γεννήθηκε το 1970 στην κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία και γίνεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που έχει γεννηθεί εκτός ΗΠΑ μετά από την Βρετανή Λούσια Άνταμς, σύζυγο του 6ου προέδρου των ΗΠΑ (1825-1829) Τζον Κουίνσι Άνταμς.
Το εντυπωσιακό μοντέλο παντρεύτηκε τον Ντόναλντ το 2005 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, στον οποίο έχει απίστευτη αδυναμία. 
Η Μελάνια γεννήθηκε πριν 46 χρόνια στην πόλη Sevnica της Σλοβενίας, στην πρώην Γιουγκοσλαβία και η οικογένειά της είχε μεγάλη οικονομική άνεση. Ο πατέρας της ασχολούνταν με το εμπόριο αυτοκινήτων και μηχανών και η μητέρα της ήταν σχεδιάστρια μόδας. Η ίδια μπήκε στο χώρο του μόντελιγκ μόλις σε ηλικία πέντε ετών. Αργότερα, σπούδασε σχεδιασμό και αρχιτεκτονική στην Λιουμπλιάνα.
Στα δεκαοκτώ της, υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο. Συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες, έγινε εξώφυλλο σε διάσημα περιοδικά, (όπως στην Vogue) και συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους (Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Mario Testino).Το 2000 φωτογραφήθηκε ως το βασικό μοντέλο με μαγιό του Sports Illustrated.
Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1998 γνώρισε σε ένα πάρτι τον Ντόναλντ Τραμπ, που είναι μόλις 24 χρόνια μεγαλύτερός της και μόλις είχε χωρίσει από τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μαρπλς. Ωστόσο, η Μελάνια δεν θέλησε να δώσει στον Τραμπ τότε ούτε καν το νούμερο του κινητού της. «Δεν είμαι ένα κορίτσι που θα δώσει απευθείας τον αριθμό της σε κάποιον» έχει δηλώσει η ίδια στους New York Times.
Αρραβωνιάστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο Μαϊάμι τον επόμενο χρόνο. Μάλιστα, στην τελετή ήταν καλεσμένοι και ο Μπιλ με την Χίλαρι Κλίντον. Μόνο το νυφικό της φόρεμα λέγεται ότι κόστισε περισσότερο από 100.000 δολάρια.
Τον Μάρτιο του 2006 γέννησε τον γιο της Μπάρον, που του αρέσει να φοράει κοστούμια και να παίζει γκολφ με τον πατέρα του.  Η Μελάνια αποκάλυψε επίσης στην Daily Mail πως ο γιος της χρησιμοποιεί κάθε βράδυ τα προϊόντα σώματος που λανσάρει η ίδια - με βιταμίνες και χαβιάρι.
Η Τραμπ πήρε την πράσινη κάρτα το 2001 και έγινε πολίτης των ΗΠΑ το 2006. Κι αν αναρωτιόμαστε πως θα βγάλει πέρα τις υποχρεώσεις της ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής... αναφέρουμε ότι μιλάει 5 γλώσσες: Σλοβενικά, Σερβικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
Πηγή: ΤimeForFun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου