Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Berliner Zeitung: Οι Ελληνες οδηγούνται σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια και ο κίνδυνος χρεοκοπίας ελλοχεύει

ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ
Berliner Zeitung: Οι Ελληνες οδηγούνται σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια και ο κίνδυνος χρεοκοπίας ελλοχεύει
«Ελληνική εστία κρίσης - ο χρόνος πιέζει», είναι ο τίτλος άρθρου στην Berliner Zeitung που αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.
«Μέσω προγραμμάτων περικοπών η κυβέρνηση στην Αθήνα οδηγεί τους πολίτες σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια, εντούτοις δεν κάνει αρκετά για να ικανοποιήσει τους πιστωτές. Σε συνάντησή τους αυτή την εβδομάδα οι υπ. Οικονομικών του Eurogroup αύξησε τις πιέσεις προς στην Ελλάδα προκειμένου να δρομολογήσει επιτέλους τη λήψη περαιτέρω μέτρων. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δοθούν άλλα χρήματα και ελλοχεύει ο κίνδυνος χρεοκοπίας».

Περιγράφοντας στη συνέχεια τη διελκυστίνδα ΔΝΤ και Ευρωπαίων για τα πρωτογενή πλεονάσματα και τη βιωσιμότητα του χρέους, η εφημερίδα συμπεραίνει: «Ο χρόνος πιέζει πλέον, σύντομα ξεκινούν οι προεκλογικοί αγώνες σε Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία και πολλοί αντίπαλοι του ευρώ και της ΕΕ θα ήθελαν να αξιοποιήσουν πολιτικά το ελληνικό ζήτημα. Επιπλέον χωρίς την εκταμίευση άλλων δόσεων η Αθήνα θα μείνει το καλοκαίρι και πάλι χωρίς λεφτά. Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει λοιπόν να προβούν σε παραχωρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου