Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Σοκάρει το βίντεο με τον ορθόδοξο ιερέα να βυθίζει το μωρό με το κεφάλι στην κολυμπήθρα

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2017

Θυμήθηκα την θειά μου την Ευσταθία (Σταθούλα) που έλεγε σε ένα γείτονα “μουρλός παπάς σε βάφτισε;”

To γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες και το βίντεο με την ορθόδοξη βάφτιση ενός μωρού στη Γεωργία.
Και η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που βυθίζει ο ιερέας το μωρό στην κολυμπήθρα, αναστατώνουν και εμάς που έχουμε συνηθίσει την ορθόδοξη βάφτιση.
Ο ιερέας, σηκώνει με γρήγορες κινήσεις το μωρό και το βυθίζει με δύναμη στην κολυμπήθρα με το κεφάλι, προκαλώντας την έκπληξη αλλά και την οργή πολλών.
Όπως γράφει η daily mail, ο τρόπος που βαφτίζει ο ορθόδοξος ιερέας το μωρό δεν είναι και τόσο ορθόδοξος. Το βίντεο που ο ιερέας βυθίζει με δύναμη με το κεφάλι το μωρό μέσα στην κολυμπήθρα έχει σοκάρει και κάνει φυσικά το γύρο του διαδικτύου!
Στο άρθρο μάλιστα γίνεται λόγος και για βίαιες κινήσεις του παπά!
Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου