Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Ερντογάν: Είχαν υποσχεθεί να μας παραδώσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

ΑΠΕΙΛΩΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε μια οργισμένη δήλωση με αιχμές κατά της Ελλάδας φέρεται να προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση του είχε υποσχεθεί ότι «θα λύσει» το ζήτημα με την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών μέσα σε 15 με 20 μέρες από την ημέρα του πραξικοπήματος.


Ερντογάν: Είχαν υποσχεθεί να μας παραδώσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς
«Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους οκτώ που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Εγώ το επόμενο απόγευμα (σ.σ. μετά το πραξικόπημα), τους τηλεφώνησα και μου υποσχέθηκαν ότι θα μας τους παρέδιδαν σε 15-20 ημέρες» φέρεται να δήλωσε ο κ. Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, και πρόσθεσε:
«Πρόκειται για πράξεις τρομοκρατίας στην Τουρκία, γι' αυτό αυτοί πρέπει να δικαστούν εδώ. Η καθυστέρηση στην έκδοσή τους σαφώς θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα».
Νωρότερα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πως η Άγκυρα θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα που περιλαμβάνουν την ακύρωση της διμερούς συμφωνίας με την Ελλάδα για την επανεισδοχή μεταναστών, ενώ ήδη το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε στη χώρα μας και δεύτερο αίτημα έκδοσης των οκτώ τούρκων στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου