Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ερντογάν: Είχαν υποσχεθεί να μας παραδώσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

ΑΠΕΙΛΩΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε μια οργισμένη δήλωση με αιχμές κατά της Ελλάδας φέρεται να προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση του είχε υποσχεθεί ότι «θα λύσει» το ζήτημα με την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών μέσα σε 15 με 20 μέρες από την ημέρα του πραξικοπήματος.


Ερντογάν: Είχαν υποσχεθεί να μας παραδώσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς
«Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους οκτώ που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Εγώ το επόμενο απόγευμα (σ.σ. μετά το πραξικόπημα), τους τηλεφώνησα και μου υποσχέθηκαν ότι θα μας τους παρέδιδαν σε 15-20 ημέρες» φέρεται να δήλωσε ο κ. Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, και πρόσθεσε:
«Πρόκειται για πράξεις τρομοκρατίας στην Τουρκία, γι' αυτό αυτοί πρέπει να δικαστούν εδώ. Η καθυστέρηση στην έκδοσή τους σαφώς θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα».
Νωρότερα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πως η Άγκυρα θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα που περιλαμβάνουν την ακύρωση της διμερούς συμφωνίας με την Ελλάδα για την επανεισδοχή μεταναστών, ενώ ήδη το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε στη χώρα μας και δεύτερο αίτημα έκδοσης των οκτώ τούρκων στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου