Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, οι πιο δημοφιλείς πολιτικοί - Τι λένε για Τραμπ, Μέρκελ και Πούτιν

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2017ΑΠΟ ΤΗΝ INTERVIEW
Μεγάλη δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, οι πιο δημοφιλείς πολιτικοί - Τι λένε για Τραμπ, Μέρκελ και Πούτιν

Προβάδισμα 10,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου της Νέας Δημοκρατίας, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει νέα δημοσκόπηση.
Στην πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Interview, για την «Βεργίνα Τηλεόραση», σε δείγμα 1.000 ατόμων, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,9%, έναντι 19,4% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ίδια δημοσκόπηση, το 68% απαντά ότι η ΝΔ θα κέρδιζε τις εκλογές, αν αυτές γίνονταν αύριο, ενώ το 13% απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.  
Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, πρώτος σε ποσοστά (65.9%) εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στη δεύτερη θέση είναι οι Μάκης Βορίδης (59.9%) , Κώστας Χατζηδάκης (59.5%) και Βασίλης Οικονόμου (40.9%).

Ακόμη, οι ερωτηθέντες εκτιμούν ότι η Ρωσία είναι η πιο φιλική χώρα απέναντι στην Ελλάδα- σε ποσοστό 43%- ενώ το 39% απαντά ότι εκτιμά περισσότερο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ανάμεσα στους ξένους ηγέτες.
Συγκεκριμένα, Στο πλαίσιο της έρευνας οι ερωτηθέντες απάντησαν και «ποια χώρα θεωρούν περισσότερο φιλική προς την Ελλάδα», με την Ρωσία να έρχεται ως πρώτη επιλογή με ποσοστό 43% , τις ΗΠΑ με μεγάλη διαφορά στο 16% και τη Γερμανία στο 13%.
Αντίστοιχα , στην ερώτηση ποιον ηγέτη εκτιμούν οι Έλληνες περισσότερο ο Βλάντιμιρ Πούτιν συγκέντρωσε ποσοστό 39%, η Άνγκελα Μέρκελ 11%, ενώ ο νεοεκλεγείς Ντόναλντ Τράμπ μόλις 9%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου