Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Πάνω από 100 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου στο Brooklyn της Νεάς Υόρκης

ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ

Μία αμαξοστοιχία του προαστιακού εκτροχιάστηκε στον σταθμό του Μπρούκλιν, εν ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 100 άνθρωποι, οι περισσότεροι ελαφρά.


Επιβάτες περιέγραψαν ότι ενώ το τρένο έμπαινε στον σταθμό, ακολούθησε σύγκρουση και ένας δυνατός θόρυβος και στη συνέχεια άνοιξαν οι πόρτες.
Μία γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, ανέφερε στο NBC 4: «δεν ξέρω, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο πάτωμα». Πολλοί επιβάτες παραπονέθηκαν ότι τραυματίστηκαν στην πλάτη και τον λαιμό εξαιτίας της σύγκρουσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου