Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Σκουρλέτης: Δεν σχεδιάζουμε εκλογές αλλά μπορεί να προκύψουν

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΔ
Σκουρλέτης: Δεν σχεδιάζουμε εκλογές αλλά μπορεί να προκύψουν
Πέμπτη, 5 ιανουαρίου, 2017

Δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας ότι οι προτάσεις της ΝΔ δεν διαφέρουν από εκείνες του κ. Σόιμπλε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τη ΝΔ πως έχει υιοθετήσει τις απόψεις των δανειστών, ενώ για το θέμα των πρόωρων εκλογών, είπε ότι δεν είναι στη σκέψη της κυβέρνησης.
Παράλληλα, σημείωσε όμως ότι «η αντιπολίτευση είναι που το αναμασά και το καταθέτει με τέτοιο τρόπο για να καλύψει στην ουσία δικές της προτάσεις που δεν διαφέρουν από του ΔΝΤ και του Σόιμπλε, αλλά η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει εκλογές. Θα σας έλεγα ότι αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να προκύψει όχι από επιλογή της κυβέρνησης αλλά από μια πλήρη ανατροπή των σημερινών δεδομένων ή μέσα από ένα απόλυτο αδιέξοδο που κανείς δεν μπορεί να το αποκλείει όταν βρισκόμαστε κάτω από καθεστώς μνημονίου, αλλά που σε καμία περίπτωση εμείς δεν το επιθυμούμε ως κυβέρνηση, και θα αγωνιστούμε για να μην γίνει αυτό».
Σε ό,τι αφορά το θέμα της διαπραγμάτευσης ανέφερε ότι θα ολοκληρωθεί χωρίς νέα μέτρα έως και τα μέσα Φεβρουαρίου και τόνισε ότι καλύτερα είναι να μην συμμετάσχει το ΔΝΤ το οποίο ακολουθεί αντιφατική πολιτική. «Αν τελικά για λόγους άλλους ισορροπήσουν Σόιμπλε και ΔΝΤ θα είναι αρνητική εξέλιξη, κάτι όμως που δεν φαίνεται. Καλύτερα να μην μπει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου