Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Στο χειρουργείο ο Πάνος Καμμένος, υποβάλλεται σε επέμβαση

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2017

Στο χειρουργείο ο Πάνος Καμμένος, υποβάλλεται σε επέμβαση
Σε μικρή χειρουργική επέμβαση στο ώμο πρόκειται να υποβληθεί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας  Πάνος Καμμένος. Η επέμβαση, στην αριστερή κλείδα στο σημείο ένωσής της με την ωμοπλάτη, θα πραγματοποιηθεί από στρατιωτικούς γιατρούς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Ο κ. Καμμένος προβλέπεται από τους γιατρούς να παραμείνει 24 ώρες για νοσηλεία και παρακολούθηση και εν συνεχεία θα επανέλθει στα καθήκοντά του.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, έχει ένα χρόνιο πρόβλημα με την αριστερή του ωμοπλάτη και την κλείδα του από την νεαρή ηλικία που επιδεινώθηκε όμως τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών του και πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου