Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2017

Την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν οι διαδοχικές κατ' ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τους πολιτικούς αρχηγούς, με αντικείμενο τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης.


Συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό
O πρωθυπουργός θα τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της πολυμερούς Διάσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη, στις 12 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το πρόγραμμα των συναντήσεων διαμορφώνεται ως εξής:
-10:00 Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος ΝΔ
-12:00 Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής Δημοκρατικής Συμπαράταξης
-14:00 Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας ΚΚΕ
-17:00 Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού
-19:30 Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων
-20:30 Πάνος Καμμένος, πρόεδρος ΑΝΕΛ
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου