Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Λαφαζάνης προς ΗΠΑ για τον Greek Stream: Δεν δεχόμαστε εντολές και υπαγορεύσεις από κανέναν


Mπράβο ρε μεγάλε.  Αυτό είναι, ευρώ δεν έχουμε, οι εχθροί εξ ανατολών και βόρεια καραδοκούν κι εσύ ζεις στο κόσμο σου.  Με το 4% που διαθέτεις στην αριστερή πτέρυγα νομίζεις ότι κυβερνάς!

Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 3015
Την έντονη αντίδραση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκάλεσε το “μήνυμα” των Αμερικανών για την κατασκευή του ελληνικού αγωγού, που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Ρωσία προς την υπόλοιπη Ευρώπη.
Σε αποκλειστική δήλωση στο MEGA, ο κ. Λαφαζάνης τονίζει πως “ένας αγωγός με ρώσικο φυσικό αέριο συμφέρει όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς και όλες τις ευρωπαϊκές χώρες”.
Η Ελλάδα είναι ένας ενεργειακός κόμβος που υποδέχεται φυσικό αέριο από διαφορετικές προελεύσεις, υπογράμμισε ο υπουργός Ενέργειας και τόνισε με νόημα: “Ακολουθούμε ένα δρόμο που υπερασπίζεται πλήρως τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα, ακολουθούμε μία πολυδιάστατη πολιτική και δεν δεχόμαστε εντολές, υπαγορεύσεις από κανέναν”.
Σε δηλώσεις του, ο Αμος Χόκσταϊν, ειδικός απεσταλμένος του State Department για θέματα ενέργειας, είπε ότι ο αγωγός Turkish Stream, που θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη, δεν μπορεί να γίνει διότι δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας.
“Η χώρα μας είναι μείζον παίκτης στο να μεταφέρει το αζέρικο φυσικό αέριο στην Ευρώπη με τον αγωγό TAP. Όταν λοιπόν κατασκευαστεί ένας νέος αγωγός εκτός του TAP”, σημείωσε ο αξιωματούχος των ΗΠΑ, “καθιστά όλα τα άλλα σχέδια μη βιώσιμα και έτσι η Ελλάδα από μέρος της λύσης θα γίνει μέρος του προβλήματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου