Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Άρχισε με αγιασμό το Συνέδριο της Παμμακεδονικής στη Βοστώνη


Άρχισε σήμερα το πρωί το Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής στο ξενοδοχείο Marriott, στο αριστοκρατικό 
προάστιο της Βοστώνης Newton.
Τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης 
Βοστώνης κ. Μεθόδιος βοηθούμενος από τον πρωτοσύγκελλο Θεόδωρο Μπάρμπα. Μετά τον αγιασμό μίλησε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη. Ακολούθησε πρωϊνό και στη συνέχεια εξελέγη ο ιατρός Σεραφείμ Παπαγιάννης Πρόεδρος του 69ου Συνεδρίου.
Στη συνέχεια μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος 
Καυκάς ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε "Εκ μέρους του ΔΣ της Ομοσπονδίας σας καλωσορίζω στη Βοστώνη, την Αθήνα της Αμερικής. Εσείς, τα αδέρφια μας, Μακεδόνες και Μακεδόνισσες, είσαστε Ακρίτες της Ελλάδας και είμαστε μαζί σας στους Αγώνες σας. Η Μακεδονία είναι μία και αυτή είναι Ελληνική. Αλλά, μόνο ενωμένοι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Μπορεί η σημερινή Ελλάδα να έχει οικονομικά προβλήματα αλλά θα τα ξεπεράσει και πρέπει να τα ξεπεράσει γιατί οι γείτονες από τα βόρεια Σκοπιανοί και Αλβανοί καθώς και εξ ανατολών θέλουν να υπάρχει μία αδύναμη Ελλάδα.  Αγρυπνάτε φίλοι και φίλες, ενωμένοι να φέρετε αποτελέσματα στο 69ο Συνέδριο σας. Ο Ελληνισμός της Νέας Αγγλίας, η Ομοσπονδία της Βοστώνης στην οποία έχουμε την τιμή να έχουμε αρκετά Μακεδονικά Σωματεία σας ευχόμαστε καλό Συνέδριο και καλά αποτελέσματα."
Στη 
συνέχεια οι Πρόεδροι των τοπικών Συλλόγων ανά την Αμερική αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες των Σωματείων τους και οι κυβερνήτες αναφέρθηκαν για την κάθε περιφέρεια.
Το συνέδριο συνεχίζεται με τη θεματολογία που μεταξύ των άλλων είναι "Το 
Αλεξάνδρειο", το "Ίδρυμα Μακεδονικών Σπουδών" και άλλα.
Έγινε αλλαγή στο 
αποψινή δείπνο το οποίο δεν θα γίνει στο εστιατόριο "NO NAME" στο λιμάνι της Βοστώνης αλλά στο ξενοδοχείο ενώ αργότερα θα γίνει η μικρή κρουαζιέρα/περιήγηση με καράβι στο λιμάνι της Βοστώνης.
Το συνέδριο θα συνεχιστεί αύριο με τη θεματολογία ενώ αργά το απόγευμα θα γίνουν εκλογές και στις 7:00μμ το επίσημο δείπνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου