Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Στον δήμο Ζαχάρως το «Παρά Θιν Αλός»

Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2015

Στελέχη της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου βρέθηκαν χθες στη Ζαχάρω και συγκεκριμένα στο δημαρχείο, προκειμένου να υπογράψουν το συμφωνητικό παραχώρησης μεταξύ του δήμου Ζαχάρως και της ΕΤΑΔ για την πενταετή παραχώρηση του Τουριστικού Περιπτέρου «Παρά Θιν Αλός» στην κεντρική παραλία της Ζαχάρως.
Αυτή η διαδικασία ήταν η μόνη που εκκρεμούσε, έτσι ώστε να επισημοποιηθεί αυτή η παραχώρηση που θεωρούνταν δεδομένη μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ. Βέβαια, ο δήμος που είχε λάβει τις σχετικές διαβεβαιώσεις, από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Χάρη Λαμπρόπουλο, που χειρίστηκε τη υπόθεση, είχε προχωρήσει ήδη στη διαδικασία δημοπράτησης του ακινήτου και αυτή την περίοδο συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς με σκοπό να αλλάξουν την όψη του κτιρίου και να το κάνουν να αποκτήσει ξανά λίγη από την αίγλη του παρελθόντος.
Να σημειώσουμε ότι στο τουριστικό περίπτερο "Παρα Θιν Αλός" έχουν γίνει συναντήσεις των Ηλείων Ομογενών ΗΠΑ & Καναδά κατά την διάρκεια των Παγκόσμιων Συνεδρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου