Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Λευκός Οίκος: Ηρθε η ώρα της συμφωνίας

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ
Λευκός Οίκος: Ηρθε η ώρα της συμφωνίας
Ο Λευκός Οίκος είναι αισιόδοξος ότι «η Ελλάδα και οι εταίροι της θα αδράξουν την ευκαιρία, τώρα που είναι τόσο κοντά στην τελική προθεσμία, να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις και να προχωρήσουν μπροστά, κάτι που είναι προς το συλλογικό συμφέρον όλων των συνομιλητών».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ, οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι «τώρα είναι η ώρα για μία συμφωνία, καθώς είναι προς το συμφέρον όλων να υπάρξει μία συμφωνία που θα επιστρέψει την Ελλάδα στη σταθερότητα και την ανάπτυξη, ενώ η χώρα θα συνεχίζει να κάνει πρόοδο στην εφαρμογή σημαντικών μεταρρυθμίσεων ώστε να θέσει τα δημόσια οικονομικά της σε βιώσιμη τροχιά».

Οσο για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να στραφεί στη Ρωσία για βοήθεια, ο κ. Ερνεστ δεν φάνηκε να το θεωρεί πιθανό, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «οι δύο χώρες δεν είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση αυτή τη στιγμή, και αυτό μετριάζει την ανησυχία» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου