Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Πυρετός διαβουλεύσεων πριν τη Σύνοδο Κορυφής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης μέχρι το Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας συζητήθηκε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη σύσκεψη της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πυρετός διαβουλεύσεων πριν τη Σύνοδο Κορυφής
Στο πλαίσιο αυτό, κατά τις ίδιες πηγές, αύριο Κυριακή, στις 11:00 το πρωί, θα υπάρξει συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από την Αγία Πετρούπολη και έπειτα από το τελεσίγραφο της ΕΕ για συμβιβασμό ή χρεοκοπία, είχε σήμερα Σάββατο συσκέψεις στο Μαξίμου με την ομάδα διαπραγμάτευσης ενόψει της Συνόδου της Δευτέρας.

Λιγο μετά τις 5 το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, αποχώρησε από το Μαξίμου και όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα απάντησε «το επιδιώκουμε».
Λίγο αργότερα αποχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης χωρίς να κάνει δηλώσεις. Λίγο μετά τις 6 αποχώρησε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου αρχισαν από νωρίς να προσέρχονται κυβερνητικά στελέχη του οικονομικού επιτελείου, της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης, προκειμένου να συζητήσουν την τακτική της κυβέρνησης ενόψει του Eurogroup και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου