Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Συνέλευση Προέδρων Ομοσπονδιών στη Νέα Υόρκη


Αθρόα ήταν η προσέλευση των Προέδρων των Ελληνικών Οργανώσεων στη σύσκεψη που έγινε χθες βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων 
Μείζονος Νέας Υόρκης στο ΣταθάκειοΈγινε συζήτηση για την δημιουργία τριτοβάθμιου οργανισμού "ομπρέλα" και πάρθηκε απόφαση όπως γίνει μία Διερευνητική Επιτροπή που θα φέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση το Φθινόπωρο.
Στη συνάντηση είχε προσκληθεί και ο τελευταίος Πρόεδρος του 
HANC (Εθνικό Συμβούλιο) ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Αναφέρθηκε ότι η διερευνητική επιτροπή θα αναζητήσει επικοινωνία με το Εθνικό Συμβούλιο για την καλύτερη συνεργασία του Ελληνισμού.Οπωσδήποτε τον τελευταίο λόγο τον έχει η κάθε Ομοσπονδία η οποία θα αποφασίσει. Ένα είναι σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των Ομοσπονδιών (Συντονιστικό Όργανο) για συνεργασία με  απώτερο σκοπό το καλό του Ελληνισμού.
Συμμετείχαν μεταξύ των άλλων αντιπρόσωποι από οι ακόλουθες Ομοσπονδίες: Φιλαδέλφειας, 
Νεας Υόρκης, Νέας Αγγλίας (Βοστώνη), Παναρκαδική, Νέας ΙερσέηςΠανηλειακήΠαμακεδονική και άλλες... 

Ομοσπονδίες που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν έχουν στείλει μηνύματα ότι συμμετέχουν στην προσπάθεια ένωσης του Ελληνισμού των ΗΠΑ σε μία τριτοβάθμιο οργάνωση ομπρέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου