Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο Λεμπρόν "έσπασε" το συμβόλαιο του, αποφασίζει αν θα μείνει

Δευτέρα, 29 Ιουνίου, 2015

Νέο συμβόλαιο και ενίσχυση του ρόστερ διεκδικεί ο Λεμπρόν Τζέιμς με την κίνησή του να "διακόψει" τη συνεργασία του με τους Καβαλίερς.

Ελεύθερος να φύγει από το Κλίβελαντ, αν φυσικά θέλει, είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την απόφασή του να κάνει χρήση του δικαιώματος να αποποιηθεί τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο "Βασιλιάς" επρόκειτο να αμειφθεί με 21.5 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν, προτίμησε όμως να διεκδικήσει νέα μικρής διάρκειας συμφωνία, ενός ή δύο ετών, προκειμένου να ψάξει έπειτα, όταν θ' αυξηθεί το salary cap, το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.
Στόχος του Τζέιμς είναι να μείνει στους Καβαλίερς, στους οποίους επέστρεψε πέρυσι για να κλείσει την καριέρα του. Αυτό όμως, όπως γράφεται στο ESPN, δεν είναι βέβαιο. Θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση των φιναλίστ στο μεταγραφικό πεδίο και ιδίως από την εξέλιξη των υποθέσεων των Τριστάν Τόμπσον και Κέβιν Λοβ έχει ήδη μείνει ο Μοζγκόφ. Αν δηλαδή του χρόνου το ρόστερ θα είναι ανταγωνιστικό προκειμένου να διεκδικηθεί με περισσότερες πιθανότητες ο τίτλος του ΝΒΑ.
Το σίγουρο είναι πως ο Λεμπρόν, εκτός από καλά χρήματα, θέλει και συμπαραστάτες. Το αποδεικνύει η κίνηση τακτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου