Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αρχίζει σήμερα το 69 Συνέδριο της Παμμακεδονικής


Τις 
επώμενες ημέρες γίνεται το Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής στο ξενοδοχείο Marriott, 2345 Commonwealth Avenue, Newton, MA 02466 με τη συμμετοχή δεκάδων αντιπροσώπων των Σωματείων της Οργάνωσης.
Από την Ελλάδα έχουν έρθει 
διάφορει αξιωματούχοι και παρατηρητές, μεταξύ αυτών και η αρχαιολόγος, η δημοσιογράφος κ. Παναγιωταρέα, η Γεωργία Σαμαρά, σύζυγος του πρωην πρωθουργου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άλλοι.

ΣΗΜΕΡΑ Θα γίνει διάλεξη «Η Μακεδονία του Χθες και του Αύριο: Οδοιπορικό στον Χρόνο» 


ΒΟΣΤΩΝΗ. Με στόχο την ανάδειξη και προβολή της Μακεδονίας στο Αμερικανικό κοινό, η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α., στο πλαίσιο του 69ου Ετήσιου Συνεδρίου της, έχει προσκαλέσει την Αρχαιολόγο Ερευνήτρια στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και πρώην Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Δρ. Λίνα Μενδώνη να πραγματοποιήσει διαλέξεις στη Βοστώνη και στη Νέα Υόρκη με θέμα «Η Μακεδονία του Χθες και του Αύριο: Οδοιπορικό στον Χρόνο».
Η 
διαλέξη της Βοστόνης θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. θα λάβει χώρα την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στις 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Boston University, Photonics Center (8 ST Marys St, Boston, MA 02215

«Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε την πολιτιστική και τουριστική προβολή της Μακεδονίας στην Αμερική και μαζί με την ιστορική τεκμηρίωση να υποστηρίξουμε την περαιτέρω αναπτυξιακή προσπάθεια στην περιοχή» λέει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης 
Η.Π.Α.κ Δημήτριος Χατζής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου