Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τα "είπαν" Ομπάμα και Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία

Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2015

Οι δυο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τις διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά του Ιράν, την κατάσταση στη Συρία, την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αλλά και για την κατάσταση στην Ουκρανία.
Ομπάμα και Πούτιν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα την Πέμπτη, στην πρώτη τους συνομιλία από τον Φεβρουάριο, για να ανταλλάξουν απόψεις για τις διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά του Ιράν, την κατάσταση στη Συρία και την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.
«Οι ηγέτες συζήτησαν την αυξανόμενα επικίνδυνη κατάσταση στη Συρία, και υπογράμμισαν τη σημασία της ενότητας μεταξύ των κρατών της Ομάδας P5+1 στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για να εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο», ανέφερε το γραφείο του προέδρου Ομπάμα, για την ομάδα των έξι χωρών που συμμετέχουν στις συνομιλίες για το Ιράν.
Ο αμερικανός πρόεδρος είπε στον Πούτιν ότι η Ρωσία οφείλει να σεβαστεί τους όρους της εκεχειρίας με την Ουκρανία, «συμπεριλαμβανομένης και της απόσυρσης όλων των ρωσικών στρατευμάτων από ουκρανικά εδάφη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου