Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

«Ένας δήμος Πύργος και Αρχαία Ολυμπία»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Γαβρίλη Λιατσή, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, για συνένωση του δήμου Πύργου με το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Πιο συγκεκριμένα σε ένα σημείο της ομιλίας του ο κ. Λιατσής αναφέρθηκε στις προοπτικές αυτού του εγχειρήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στον επόμενο «Καλλικράτη», Πύργος και Αρχαία Ολυμπία μαζί με τα προβλήματα που τους ενώνουν, να μοιραστούν και τον δήμο, ενιαία και αξιοκρατικά, με διάθεση συναίνεσης και μεγαλύτερη δυναμική στο μέλλον!»
Η δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου Πύργου που γίνεται για πρώτη φορά αποκτά ιδιαίτερη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς τους επόμενους μήνες θα ανοίξει ο διάλογος για την χωροταξική ανακατανομή των δήμων και τη μείωση του αριθμού τους, όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης.
Βεβαίως ενδιαφέρον παρουσιάζει και ποια θα είναι η αντίδραση από την πλευρά του ομολόγου του στην Αρχαία Ολυμπία Θύμιου Κοτζά.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι το συγκεκριμένο θέμα που «άνοιξε» χθες με ανεπίσημο τρόπο  κ. Λιατσής θα αποτελέσει πεδίο συζήτησης και προβληματισμού το επόμενο διάστημα...
Πηγή:  ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου