Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

FIFA: Παραίτηση «βόμβα» του Μπλάτερ εν μέσω σκανδάλων!

 Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2015
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ 
FIFA: Παραίτηση «βόμβα» του Μπλάτερ εν μέσω σκανδάλων!
Την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου της FIFA ανακοίνωσε ο Σεπ Μπλάτερδ, λίγες μόνο ημέρες μετά από την πανηγυρική επανεκλογή του για πέμπτη φορά στην προεδρεία.
Ο Μπλάτερ ζήτησε την αντικατάστασή του, εν μέσω των σκανδάλων που αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα και τα οποία εμπλέκουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους υφισταμένους του σε διάφορες παράνομες συναλλαγές.

«Η FIFA ήταν η ζωή μου. Αυτό που μετράει περισσότερο για εμένα είναι η Ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Θα συγκαλέσω ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όσο το δυνατόν συντομότερα για να οριστούν νέες εκλογές. Η επανεκλογή μου φαίνεται πως δεν υποστηρίζεται σε όλο τον κόσμο. Η FIFA χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση. Θα συνεχίσω να ασκώ το λειτούργημά μου μέχρι τις εκλογές που θα ορίσει το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο», ανέφερε σχετικά ο 79χρονος κορυφαίος παράγοντας του διεθνούς ποδοσφαίρου.
το νέο κογκρέσο θα διεξαχθεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016 (θα κλειδώσει οριστικά απ' την Εκτελεστική Επιτροπή), όπου και θα αποφασιστεί ο διάδοχος στην προεδρία της FIFA, κάτι που εξίσου θα 'ναι σημαντικό για την... επόμενη μέρα τόσο στην ομοσπονδία όσο και γενικά στο ποδόσφαιρο.
 Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου