Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Νησιά Φαρόε - Ελλάδα 2-1 Κι άλλη ξεφτίλα

Οι βεντέτες & εκατομμυριούχοι έχασαν από Ψαράδες

ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ήττα της Εθνικής Ελλάδας για δεύτερη φορά από τα Ν. Φαρόε! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 2-1 από τους "ψαραδες" και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς.
Στο 32ο λεπτό ο Χάνσον άνοιξε το σκορ και έβαλε μπροστά τα Ν. Φαρόε. Έτσι ξεκινά το σωστό κείμενο για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήγε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με δύο ξεκάθαρους στόχους: τη νίκη για να διεκδικήσει όποιες ελπίδες έμειναν και για να κερδίσει κάποιους από τους φιλάθλους που έχει χάσει, κυρίως λόγω της αγωνιστικής της νοοτροπίας.
Τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο δεν κέρδισε τίποτα από τα δύο. Το μόνο που κέρδισε είναι χλευασμόαπό τον κόσμο που έβλεπε 11 ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν παίκτες, πολλούς εξ αυτών που πήραν... ρεπό από τους δουλειές τους για να δώσουν το παρών.
Κι όμως, αυτή η Εθνική νικούσε για δεύτερη φορά. Στα Ν. Φαρόε αναφερόμαστε. Το κι όμως δεν είναι υποτιμητικό. Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχαν το σούπερ αγωνιστικό πλάνο που θα χρειαστούν 29 αναλυτές ποδοσφαίρου για να το εξηγήσουν, αλλά έβγαζαν πάθος στο χορτάρι. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν κάποιες σπασμοδικές κινήσεις και κάποιες φάσεις για να φέρουμε το ματς στα ίσα.
Για την ιστορία, ο Σέρχιο Μαρκαριάν ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, αριστερό τον Σταφυλίδη και στόπερ τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά. Στα χαφ, ο Σάμαρης αμυντικό χαφ, ο Κονέ δεξί εσωτερικό χαφ και ο Χριστοδουλόπουλος αριστερό εσωτερικό χαφ. Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ ο Καρέλης, δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Μαρκαριάν έβαλε τον Νίνη στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, η Ελλάδα πήρε μέτρα στο αγωνιστικό χώρο και μέσα σε λίγα λεπτά έκανε κάποιες φάσεις, με σημαντικότερη το δοκάρι του Καρέλι στο 53ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 56' ο Μήτρογλου σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Μανωλά στον Ολσεν (στο ριπλέι δεν φάνηκε παράβαση).
Τουλάχιστον, σε σχέση πάντα με το πρώτο ημίχρονο, στην αρχή του δεύτερου βλέπαμε μια Εθνική να προσπαθεί. Μπορεί να μην γινόταν πάντα με ορθόδοξο τρόπο, αλλά τουλάχιστον έψαχνε το γκολ βγάζοντας κάποια ενέργεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι βγάζαμε φάσεις με μεγαλύτερη ευκολία και σε αυτό έπαιζε ρόλο πως η μπάλα πήγαινε στα αντίπαλα καρέ, δημιουργώντας κινδύνους στους άπειρους γηπεδούχους.
Όλα αυτά, βέβαια, πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων όταν ο Όλσεν στο 70ο λεπτό έκανε το 2-0 για τα Ν. Φαρόε και έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή. Η ελληνική ομάδα δεν είχε τα κουράγια να παλέψει για κάτι καλύτερο (που λέει ο λόγος...) αν και μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου στο 84ο λεπτό. Το ταπεινωτικό 2-1 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου