Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

FIFA: Οριστικός αποκλεισμός της Ρωσίας από τα πλέι οφ του Μουντιάλ

  Τετάρτη, 9 Μαρτίου, 2022

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τα πλέι οφ του Μουντιάλ – Η Πολωνία προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών χωρίς αγώνα


Η FIFA ανακοίνωσε τον οριστικό αποκλεισμό της Ρωσίας από τα πλέι οφ του Μουντιάλ  και η Πολωνία θα περάσει χωρίς αγώνα.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε την απόφαση αποκλεισμού των Ρώσων λόγω φυσικά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία κι έτσι οι Ρώσοι δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Πολωνία για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση των πλέι οφ.

Μετά από την απόφαση της FIFA, οι Πολωνοί θ’ αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Σουηδία – Τσεχία και η ομάδα που θα επικρατήσει στον τελικό των πλέι οφ θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα η FIFA ανέβαλλε κι επίσημα τον αγώνα της Ουκρανίας με την Σκωτία, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Hampden Park» της Γλασκώβης στις 24 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, το παιχνίδι θα μεταφερθεί στο διεθνές «παράθυρο» του Ιουνίου, με τον νικητή του Σκωτία-Ουκρανία να αγωνίζεται τότε, κόντρα στην ομάδα που θα προκύψει απ’ το «ζευγάρι» Αυστρία-Ουαλία (το δικό τους ματς θα διεξαχθεί κανονικά στις 24 Μαρτίου), με έπαθλο μία θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου