Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Κιέβου και Μόσχας στην Τουρκία

 Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2022

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Κιέβου και Μόσχας στην Τουρκία | tovima.gr

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Κιέβου και Μόσχας στην Τουρκία, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Ο τέταρτος γύρος των συνομιλιών με φυσική παρουσία από τις δύο αντιπροσωπείες κράτησε περίπου τέσσερις ώρες με διαλείμματα.

Την είδηση αναμεταδίδουν και ουκρανικά ΜΜΕ.

Η δήλωση Ποντόλιακ για τις διαπραγματεύσεις

Εγγυήσεις ασφαλείας και οργάνωση κατάπαυσης του πυρός για την αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών αναγκών θα συζητούνταν κατά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία που διεξάγονται σήμερα στην Τουρκία, δήλωσε ο Μιχάιλο Ποντόλιακ, σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Εντατικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για σημαντικά θέματα, το σημαντικότερο των οποίων είναι συμφωνία για διεθνείς εγγυήσεις ασφαλείας προς την Ουκρανία, διότι η συμφωνία αυτή θα δώσει την δυνατότητα τερματισμού του πολέμου όπως χρειάζεται η Ουκρανία», δήλωσε στην ουκρανική τηλεόραση ο Μιχάιλο Ποντόλιακ.

«Το δεύτερο θέμα είναι κατάπαυση του πυρός για την επίλυση των ανθρωπιστικών προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί», πρόσθεσε.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι «η κλιμάκωση του πολέμου», περιλαμβανομένης «της παραβίασης του δικαίου του πολέμου», είπε.

Συνάντηση Μεντίνσκι – Αρακάμια πριν τις διαπραγματεύσεις

Ο Πεσκόφ για τα αποτελέσματα των συνομιλιών
Μέχρι αύριο θα φανεί αν προχωρούν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου