Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Euroleague: 3ος ο Ολυμπιακός και πρόγραμμα θρίλερ

 Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2022

Ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι από την Αρμάνι, ανέβηκε 3ος στη Euroleague και με 3 στα 3, μπορεί έως και δεύτερος! Αναλυτικά τα σενάρια…

Euroleague: 3ος ο Ολυμπιακός και πρόγραμμα θρίλερ | tovima.gr

Τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στην 31η αγωνιστική της Euroleague, με τις Έφες και Μακάμπι να δουλεύουν για τον… Ολυμπιακό.

Ένα πολύ σημαντικό δώρο στους Ερυθρόλευκους έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο στο Ισραήλ και έριξε τους Ιταλούς στο 16-8, κρατώντας τους στην τέταρτη θέση και αφήνοντας ουσιαστικά τους Πειραιώτες τρίτους έχοντας και την ισοβαθμία. Οι Ισραηλινοί ανέβηκαν στο 12-11 και ελπίζουν για τα play-offs.

Η Αναντολού Έφες πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 93-90, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 14-10 και παραμένοντας στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας. Οι Ισπανοί κρατούν τη δεύτερη θέση, πέφτοντας στο 18-7 και αφήνοντας ανοιχτές τις ελπίδες του Ολυμπιακού ακόμα και για να την προσπεράσει.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και πήρε τη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 7-17, την στιγμή που οι Βαυαροί έπεσαν στο 12-11, με την Μακάμπι να τους φτάνει στη βαθμολογία.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επικρατήσει της Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία, και με το διπλό αυτό ανέβηκε στο 20-5 παραμένοντας φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας η καλύτερη ομάδα της Euroleague. Από την άλλη, η Άλμπα έπεσε στο 9-16.

Όλα τα παραπάνω αποτελέσματα σημαίνουν πως ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι για την κατάληψη της τρίτης θέσης, αν κάνει το 3 στα 3 στα εναπομείναντα παιχνίδια. Και φυσικά, αν έρθουν και ορισμένα αποτελέσματα όπως εκείνος τα θέλει τότε θα μπορέσει να βρεθεί ψηλότερα.

Ειδικότερα, αν η Έφες πάρει τέσσερις νίκες στα ματς που έχει θα ανέβει στο 18-10 κάτι που δεν θα βόλευε τους Ερυθρόλευκους (αν κάνουν τρεις ήττες), μιας και οι Τούρκοι τους ξεπερνούν στην ισοβαθμία. Κάτι που δεν συμβαίνει με την Αρμάνι, η οποία ακόμα κι αν φτάσει τους Πειραιώτες δεν θα τους προσπεράσει αφού έχει ηττηθεί δύο φορές από την ελληνική ομάδα.

Η Ρεάλ τρεις ακόμα αγώνες που είναι στα μέτρα της, έχοντας το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, και είναι κάτι που κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός να φτάσει ακόμα και εκεί, ωστόσο θυμίζουμε ότι οι Μερένχες είναι αυτοί που κερδίζουν σε ισοβαθμία με τους Πειραιώτες.

Δείτε τη βαθμολογία:

ΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

* Πλεονέκτημα σε κάθε ισοβαθμία με την Αρμάνι Μιλάνο
* Μειονέκτημα σε ισοβαθμία με τη Ρεάλ Μαδρίτης
* Μειονέκτημα σε ισοβαθμία με την Αναντόλου Έφες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ

23/3 Μονακό – Ολυμπιακός
25/3 Βιλερμπάν – Ολυμπιακός
1/4 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

24/03 Έφες-Αρμάνι Μιλάνο
31/03 Αρμάνι Μιλάνο-Μονακό

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

24/3 Έφες-Αρμάνι Μιλάνο
1/4    Έφες-Άλμπα Βερολίνου
6/4   Έφες-Μπάγερν Μονάχου
8/4    Ερυθρός Αστέρας-Έφες

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

24/3 Μακάμπι-Ρεάλ Μαδρίτης
31/3 Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης
8/4   Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου