Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παρασκευή, 1η Απριλίου, 2022

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που μίλησε στο STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης, δηλώνει βέβαιη ότι «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της».

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν λιγο πριν τις 17:30 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Η οικογένειά της δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που μίλησε στο STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης, δηλώνει βέβαιη ότι «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της».

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όπως τόνισε η ίδια, τα παιδιά της οικογένειας «ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα, η Τζωρτζίνα είχε μια αδυναμία στον Μάνο». «Όποιος την έχει ζήσει ξέρει πώς ήταν σαν μάνα» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι «ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, είχαν και τους τσακωμούς, είχαν την καθημερινότητα όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν πάνω -καταπάνω- στα παιδιά. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική».

Σε ό,τι αφορά τη διαφαινόμενη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως η 33χρονη «δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα. Λένε για την ουσία, πού την προμηθεύτηκε; Αφού δεν έφυγε από το δωμάτιο».

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης» πρόσθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζοντας ότι «ξεκάθαρα» την έχουν στοχοποιήσει.

«Για μένα ήταν μια μάνα-υπόδειγμα. Τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως, θα τη στηρίζουμε ό,τι και να λένε . Θα είμαστε δίπλα της μέχρι τελικής πτώσεως» τόνισε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δείχνοντας πρωτοφανή αδιαφορία για τα στοιχεία που έχουν «δέσει» την υπόθεση.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου