Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Πάτρα: «Ανοιχτό» ακόμα το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου – «Έτοιμη να μιλήσει η μητέρα…»

  Σάββατο, 26 Μαρτίου, 2022

Όσο πλησιάζουμε στη λύση του θρίλερ της Πάτρας νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας…

Πάτρα: «Ανοιχτό» ακόμα το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου – «Έτοιμη να μιλήσει η μητέρα…» | tovima.gr

Όσο το θρίλερ της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη, νέες πληροφορίες για την ιστοπαθολογική έκθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Στην έκθεση για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, υπάρχουν ευρήματα που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης και πολλαπλών ερμηνειών.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Tlive», ο ασφυκτικός θάνατος της 9χρονης δεν αποκλείεται από την ιστοπαθολογική έκθεση. Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου μετέφερε με απόλυτη βεβαιότητα την απολύτως διασταυρωμένη πληροφορία στον αέρα της εκπομπής. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ευρήματα που δεν συνάδουν με την εικόνα του παιδιού αυτής της ηλικίας και με αυτό το ιατρικό ιστορικό.

Με την ιστοπαθολογική έκθεση ο ασφυκτικός θάνατος της Τζωρτζίνας ούτε αποκλείεται, ούτε επιβεβαιώνεται πλήρως. Τα ευρήματα της συγκεκριμένης ιστοπαθολογικής συναντούνται στον ασφυκτικό θάνατο, αλλά συναντούνται και σε άλλες περιπτώσεις. Πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία περιγράφονται στην ιστοπαθολογική εξέταση. Αυτά τα ευρήματα δεν παραπέμπουν 100% σε ασφυκτικό θάνατο.

Αν ο βαθμός στον οποίο βρέθηκαν είναι ικανός ή όχι για να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η Τζωρτζίνα «έφυγε» από ασφυκτικό θάνατο αυτό θα το αποφασίσει ο ιατροδικαστής.

«Υπάρχουν κάποια κύτταρα μέσα στα όργανα της Τζωρτζίνας σε κάποιες θέσεις. Αυτά τα κύτταρα δεν τα βλέπουμε σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα κύτταρα είναι ένα σταθερό εύρημα, πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό σε τρία όργανα τουλάχιστον και αυτό μπορεί να σημαίνει ή μία παθολογική κατάσταση, η οποία δε μπορεί να αναφερθεί στην ιστοπαθολογική ή ότι προκλήθηκαν από κάποιον εξωγενή παράγοντα, κάποιες ουσίες» αναφέρουν οι πληροφορίες.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών»

Την ίδια στιγμή, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε για τη μητέρα των τριών παιδιών, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με αφορμή όσα του είπε πριν από λίγες ημέρες απαντώντας στο κύμα αποκαλύψεων για την υπόθεση.

Όπως είπε στο MEGA o κ. Τριανταφυλλόπουλος «από τη συζήτηση με τη μητέρα των τριών παιδιών κατάλαβα και μου είπε ότι είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου στις αρμόδιες Αρχές, σε κάποιον επίσημο φορέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι ο θάνατος των τριών παιδιών ήταν παθολογικός. «Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι έχει καταλήξει και δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Το πρωί της Τετάρτης δημοσιεύθηκαν οι τελευταίες χρονικά δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με την υπόθεση θανάτου των παιδιών της σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, που ερευνάται από τις Αρχές.

Η μητέρα σε δήλωσή της στην εφημερίδα Πελοπόννησος είπε χαρακτηριστικά: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, μαρτύρων και ιατροδικαστών, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε:

«Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει». 

«Έλεγε στην οικογένεια πρώην συντρόφου της ότι πεθαίνει από καρκίνο»

Παράλληλα, μια νέα μαρτυρία για την 33χρονη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας του πρώην συντρόφου της – πριν παντρευτεί με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη – αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ότι η 33χρονη ισχυριζόταν ότι πεθαίνει από καρκίνο, ενώ όταν εκείνος θέλησε να διακόψει τη σχέση τους, εκείνη τον απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είχε σχέση με αυτή την κοπέλα. Είχε σχέση μαζί της ερωτική εννοώ. Την κοπέλα τη γνώρισα τελευταίες ημέρες του Απριλίου του 2012. Πέθαινε ο πατέρας του παιδιού, ήταν οι τελευταίες στιγμές του. Είχε έρθει αυτή να συμπαραστέκεται στο αγόρι της, τέλος πάντων πέστε τον όπως θέλετε και έλεγε θυμάμαι… ότι όπου να ‘ναι πεθαίνει και αυτή έχει τον καρκίνο. Τα είχαμε χάσει.

Είχαμε τον πόνο μας, δηλαδή ξεψυχούσε ο άνθρωπος. «Όπου να ‘ναι πεθαίνω;» Μια κοπελίτσα σαν τα κρύα τα νερά; Κουκλίτσα; Οι απειλές αφού ήθελε να χωρίσει μετά που… είδε τι γίνεται, τα είδε, τα ξαναείδε, τα διαπίστωσε το παιδί και ήθελε να χωρίσει. Με αυτοκτονίες, με μάγια… Το θηλυκό αυτό» ανέφερε στην εκπομπή «Tlive».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου