Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν στην Πάτρα

  Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ήταν απολύτως ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν στην Πάτρα | tovima.gr

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνέλαβαν άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ήταν απόλυτα ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Να σημειώσουμε ότι την ώρα της σύλληψης η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη, μέσω Messenger, σε τοπική ιστοσελίδα στην Πάτρα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ξαφνικά σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά της αφού οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου