Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΝΑΤΟ: Περίπου 15.000 Ρώσοι έχουν σκοτωθεί στις μάχες

 Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022

Είναι η πρώτη δημόσια εκτίμηση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για ρωσικές απώλειες από την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου.

NEBI QENA, CARA ANNA— Associated Press

Ανώτερος στρατιωτικός αξιωματικός του ΝΑΤΟ δηλωσε την Τετάρτη ότι η συμμαχία εκτιμά πως η Ρωσία έχει υποστεί από 30.000 έως 40.000 απώλειες στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία κατά τον πρώτο μήνα του πολέμου, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ 7.000 και 15.000 νεκρών. Είναι η πρώτη δημόσια εκτίμηση του ΝΑΤΟ για ρωσικές απώλειες από την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο αξιωματικός, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες που θέτει το ΝΑΤΟ, είπε ότι η εκτίμηση του αριθμού των νεκρών βασίζεται σε έναν συνδυασμό πληροφοριών από την ουκρανική κυβέρνηση, ενδείξεων από τη Ρωσία και πληροφοριών ανοιχτού κώδικα.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αρνηθεί ως τώρα σε μεγάλο βαθμό να παράσχει δημόσιες εκτιμήσεις για ρωσικές ή ουκρανικές απώλειες, λέγοντας ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες είναι αμφισβητήσιμης αξιοπιστίας.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο στρατιωτικός αξιωματικός του ΝΑΤΟ, σε μια ενημέρωση από το στρατιωτικό αρχηγείο της συμμαχίας στο Βέλγιο την Τετάρτη, είπε ότι η εκτίμηση των 30.000 έως 40.000 ρωσικών απωλειών προέρχεται από αυτό που αποκάλεσε τυπικό υπολογισμό, σύμφωνα με τον οποίο στον πόλεμο, ένας στρατός υφίσταται τρεις τραυματίες στρατιώτες για καθένα που σκοτώνεται. Οι απώλειες περιλαμβάνουν νεκρούς και τραυματίες στη μάχη, καθώς και όσους αιχμαλωτίστηκαν ή αγνοούνται στη μάχη, είπε ο αξιωματικός.

Πηγή: Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου