Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Ροντ Αϊλαντ (Rhode Island)

   Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2022


ΠΡΟΒΙΝΤΕΝΣ. Εγινε το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαρτίου η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στο κυβερνείο του Ροντ Αϊλαντ, την οποία διοργανώνει ο πολιτειακός γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης.

Παρευρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη Στράτος Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλης Καυκάς και ιερείς των κοινοτήτων του Ροντ Αϊλαντ, ενώ οι μαθητές των Ελληνικών Σχολείων παρουσίασαν με μεράκι και παλμό επίκαιρο πρόγραμμα.

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη μεταφέρει τον χαιρετισμό της Ελλάδος στην εκδήλωση. Διακρίνεται ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και ομογενείς εύζονες του τμήματος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΥΚΑΣ

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ελληνικών σχολείων του Ροντ Αϊλαντ με τις δασκάλες τους και τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο. Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη μεταφέρει τον χαιρετισμό της Ελλάδος στην εκδήλωση. Διακρίνεται ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και ομογενείς εύζωνες του τμήματος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου