Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Και όμως η Ρωσία έθεσε υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Euro 2028

 Παρασκευή, 25η Μαρτίου, 2022

Η κίνηση αυτή της Ρωσίας φυσικά προκάλεσε έκπληξη γιατί γίνεται σε μία στιγμή που βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση.

Και όμως η Ρωσία εκτός από τον πόλεμο στην Ουκρανία, κάνει το δικό της παιχνίδι και στον αθλητισμό.

Η ΟΥΕΦΑ επιβεβαίωσε ότι χθες δέχτηκε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση του Euro 2028, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο-Ιρλανδία (συνυποψηφιότητα), την Τουρκία, αλλά και τη…Ρωσία.

Η κίνηση αυτή της Ρωσίας φυσικά προκάλεσε έκπληξη γιατί γίνεται σε μία στιγμή που βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση και τα μέτρα εναντίον της και εναντίον των ομάδων της, είναι ήδη γνωστά και είναι επακόλουθο της εισβολής στην Ουκρανία.

Η Ρωσία και η Τουρκία γνωστοποίησαν επίσης ότι ενδιαφέρονται για την διοργάνωση του Euro 2032, ενώ αντίστοιχη υποψηφιότητα έχει εκφράσει και η Ιταλία.

Οι πιθανότητες φυσικά για να αναλάβει μία διοργάνωση η Ρωσία μετά όλα όσα έχουν συμβεί πρέπει να αποκλειστούν, ενώ από την ΟΥΕΦΑ λέγεται ότι αυτή η υποψηφιότητα δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία ψήφο κατά την επίσημη ψηφοφορία και αποδίδουν την κατάθεση αυτής της πρότασης σε επικοινωνιακά τρικ από μέρους των Ρώσων.

Για να γίνουν πάντως αποδεκτές οι όποιες υποψηφιότητες από οποιαδήποτε χώρα ενδιαφέρεται θα πρέπει να έχουν δέκα γήπεδα με το ένα από αυτά να έχει χωριτικότητα 60.000 θέσεις, ενώ άλλα δύο 50.000 θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου